Om betaversionen

Betaversioner är inte för användning i USA. Betaversioner är inte heller tillgängliga för Huawei-enheter.

Vi vill gärna höra om dina erfarenheter när du använder de nya funktionerna i våra mobila produkter och bjuder in dig till att bli betatestare. Betaversionen innehåller nya funktioner som du får prova innan de släpps officiellt.

Tänk på att betaversioner kan vara mindre stabila än slutliga officiella versioner. Du kan stöta på problem så som appkrashar, funktioner som inte fungerar på rätt sätt, eller icke tillgängliga enheter.

Betaversionen är kostnadsfri. Appens funktionalitet kan dock vara begränsad (till exempel kanske köp inte är tillgängliga). Läs noggrant alla villkor och bestämmelser för betaversionen i Licensavtalet för slutanvändare.

Du får endast använda appen i enlighet med den funktion som ges av den installerade appversionen.

På Android: Om du vill se listan med de betaversioner du använder går du till Google Play och trycker på ProfilMina appar och spelBeta.

På iOS: Det orangefärgade märket bredvid appikonen visar att du använder betaversionen av appen.

Läs "Beta och prenumerationer" noggrant innan du börjar betatesta appen.